Suttogóról

Suttogóról

Honnan indultunk

Amikor elhatároztuk, hogy létrehozunk egy kis szerelmes kuckót, fél évig kerestük a megfelelő helyszínt, megnéztünk több, mint 60 ingatlant mire végül egy ságvári kis présházban láttuk meg mindketten azt, amit kerestünk. Visszatekintve már nehéz eldönteni, hogy bátrak vagy inkább kicsit őrültek voltunk, hogy saját kezűleg újítottuk fel. Őszintén elmondhatjuk, hogy benne van a szívünk, a lelkünk, egy évnyi kőkemény munka, azonban csodás volt látni azt, hogy amik korábban a fejünkbe voltak tervek, végül szépen lassan valósággá váltak.

Reméljük örömötöket lelitek benne Ti is!

A házigazdákról

Marketinges, life-, és business coach, tréner, gépész mérnök és pénzügyi szakember. Igen, ezek vagyunk mi. Talán már ebből is látszik, hogy nyitottak vagyunk az új dolgokra, keressük a kihívásokat és nem félünk attól, hogy mit gondolnak mások. Megálmodtunk egy házat, ami eredetileg nem is a mi területünk aztán útközben rájöttünk, hogy a Suttogó vendégház létrejöttéhez ötvözni tudtuk minden tudásunkat.

Több, mint 10 éve annak, hogy egymásra találtunk, 2017-ben összeházasodtunk és azóta 2 kisfiút nevelünk. A kisebbik pont akkor született, amikor megvettük a Suttogót és szépen a házzal együtt cseperedet. Szokták mondani viccesen, hogy a válásokat sokszor a gyerek születése vagy egy építkezés okozza, mi mindezt egyszerre vállaltuk be. De inkább megerősödtünk ebben. Hiszünk a boldog párkapcsolatban és ezért is hoztuk létre Magyarország első olyan vendégházát, ahol különleges párkapcsolati kaland túrákat választhattok, ha szeretnétek Ti is egy új színt vinni a kapcsolatotokba.

Kívánjuk, hogy töltsetek nagyon csodás időt itt a Suttogóban!

Emese & Dávid

Ha Ti is kíváncsiak vagytok a Suttogó titkára, gyertek el hozzánk!