Foglalási és lemondási feltételek

Ajánlatkérés & Foglalás

Kizárólag e-mailben, vagy a weboldal foglalási rendszerén keresztül érkező ajánlatkéréseket és foglalásokat fogadunk el. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.

A weboldal foglalási rendszerében kitöltött adatok helyességért a Vendég vállal kizárólagosan felelősséget. A nem megfelelően kitöltött foglalási kérvényeket nem áll módunkban elfogadni.

Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért szállásdíj határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.

Férőhelyek száma a Suttogó Vendégházban:

Maximum 2 fő elszállásolására van lehetőség vendégházunkban. Kisbaba (max. 1 éves korig) fogadására van lehetőség előzetes egyeztetés alapján.

Minimum foglalható éjszakák száma: 2.

1 éjszakára felár és szabad kapacitás ellenében van mód.

A foglalás garantálásához a bekért szállásdíj 100% megfizetése szükséges, melyet a visszaigazolás kiküldésétől számított 3 munkanapon belül kell megfizetni.

Amennyiben az összeg nem érkezik meg vendégházunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük, és töröljük rendszerünkből.

Banki átutalás esetén a szállásdíjat a következő számlaszámra várjuk: 

Adatkezelő neve: Rehling Dávid

Bankszámlaszám: 12010635-01620752-00100004
Adószáma: 46341471-1-34
Székhelye: Budapest 1118 Budapest Pecz Samu utca 4.
Elérhetősége:+36-30/777-2387

Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni.

A szállásdíj megérkezéséről és a foglalás visszaigazolásáról e-mailt küldünk. Foglalása ezt követően válik garantálttá.

A Szállásadó által kínált plusz szolgáltatások foglalási feltétele megegyezik a szállásdíjra vonatkozó feltételekkel.

Vendégházunkban bankkártya, illetve SZÉP Kártya terminál nincs, így azokkal a helyszínen nem lehet fizetni.

Lemondási feltételek

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 14. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege 5 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 2-14. nap között írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 1. napon, vagy az érkezés napján írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő.

Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

A Szállásadó által kínált plusz szolgáltatások lemondási feltétele megegyezik a szállásdíjra vonatkozó feltételekkel.

Módosítási feltételek

Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom.

Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.

Amennyiben az időpont módosítási kérelem 10 napon belül érkezik, úgy a már befizetett szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új, 6 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által befizetett előleg a Vendégház tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem a Vendégháznak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

A Szállásadó által kínált plusz szolgáltatások módosítási feltétele megegyezik a szállásdíjra vonatkozó feltételekkel.

Vendégek számának módosítása:

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

Érkezés, távozás

A vendégházat az érkezés napján 15.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Egyéb

Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

A Vendég foglalásával elismeri, hogy a jelen Foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.