Párkapcsolati kalandtúra csomag

Párkapcsolati kalandtúra csomag

Kaland. Kihívás. Izgalom.

Számtalan hely van Magyarországon, ahová elmehetünk a párunkkal és sokszor mi se tudjuk mi lenne az, ami különleges, kiszakít a mindennapi mókuskerékből, de mégis élményt ad.

Szerettünk volna a vendégeinknek egy olyan lehetőséget biztosítani, ami Magyarországon egyedülálló. Egy olyan különleges élményt adni, ami nem csak az itt töltött pár napra lesz izgalmas, hanem meghatározhatja a kapcsolatuk minőségét az év hátralévő részében is.

 

Ezért hoztuk létre a Párkapcsolati kalandtúra csomagot, ami egy profi coachok és szakértők által kidolgozott módszer, érdekes feladatokkal, kihívással és izgalommal. Mivel egy párkapcsolat életciklusában más és más helyzetek a mérvadóak, nagyon sok téma felmerülhet, emiatt a fő hangsúlyt a legizgalmasabb területekre helyeztük.

Minimalist Neutral Free Guide Lead Magnet Tablet Mockup Instagram Post

Hogyan is néz ki egy Párkapcsolati kalandtúra csomag?

A foglalásnál tudjátok igényelni, hogy szeretnétek-e a csomagot. Ha igen, akkor a lentebb található megrendelő formot töltsétek ki és küldjétek el nekünk. A többi már a helyszínen vár benneteket!

Amikor megérkeztek, már ott fog várni Titeket a csomag. Találtok benne egy leírást minden feladatról, egyes feladatokhoz eszközöket is.

FONTOS!

Semmi se kötelező! 🙂 Ugyan van egy javaslat, hogy az egyes feladatokkal mikor érdemes foglalkozni, de ez Rólatok szól, a Ti pihenésetektől, így rajtatok múlik, hogy éppen mikor mihez lesz kedvetek.

Párkapcsolati kalandtúra csomag elve

Minden kapcsolat valójában egy hosszú izgalmas kaland. Olyan, mint egy túra fel a Mount Everestre. Nem mindenkinek adatik meg, hogy feljusson a csúcsra, csak azoknak, akik tudják, hogy egy ilyen sikerért tenni kell. Ahogy egy Mount Everest túrán is vannak táborok, ahol fel lehet készülni a túra következő szakaszaira, úgy egy kapcsolatban is vannak szakaszok, amiket sikeresen és élvezettel teljesíthetünk, ha felkészültek vagyunk. Mi segítünk, hogy minden bekerülhessen az útra szánt hátizsákba, hogy az út szépségeire tudjatok koncentrálni.

Nektek ajánljuk ezt a csomagot, ha:

Témák, amiket érinteni fogtok

A munka-magánélet egyensúly nagyon kedvelt téma, mégis kevés ember tudja tényleg megteremteni ezt az állapotot. Rengeteg a nyomás egy családon és olyan jó lenne, ha nem csak az az évi 1-2 hét nyaralás lenne, amikor valahogyan fel kellene tölteni magunkat egész évre. Szerintünk mindenki tudja, hogy mennyi ideig tart a szabadság okozta feltöltődés, így most olyan utakra viszünk el titeket, ahol megtalálhatjátok a feltöltődéshez szükséges elikszírt.

Csomag megrendelése

Amennyiben szeretnétek kipróbálni a Párkapcsolati kalandtúrát a kikapcsolódásotok alatt, akkor a foglalási oldalon alul pipáljátok be a Párkapcsolati kalandtúrát!

Szeretsz biztosra menni?

30 napos 100%-os elégedettségi garancia

Számunkra a legfontosabb, hogy Számotokra olyan anyagokat és feladatokat biztosítsunk, amiknél azt érzitek, hogy sokszorosan megtérülő befektetés.

Ha úgy érzitek, hogy nem vagytok elégedettek a program minőségével, kérlek jelezzétek a suttogovendeghaz@gmail.com e-mail címen a vásárlás utáni 30 napon belül.

Első körben szeretnénk az esetlegesen felmerülő kérdéseket megválaszolni, vagy orvosolni a problémát, de ha ennek ellenére is ragaszkodtok a költségek visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül 100%-ban.