Hormon Balance
Coaching

Támogatunk a mentális erőd fejlesztésében, egyedi táplálkozási tanácsokkal a hormontípusod alapján, és személyre szabott edzéstervvel a tested optimális formálásához.

Kik vagyunk?

Erőt adunk az életmód váltáshoz

Az egészséges életmód kialakítása egy összetett folyamat. Oda kell figyelni az étrendre, a mozgásra, de honnan vegyük hozzá az időt és az energiát? Mi mentálisan is segítünk ebben a folyamatban coaching programmal, hogy meg legyen a kellő motiváció és legyen valaki, aki segít a mélypontokon átsegíteni.

alexander-mils-5X8oLkzZ1fI-unsplash
dane-wetton-t1NEMSm1rgI-unsplash
priscilla-du-preez-7ilpPBxTavU-unsplash

HormonBalance Program

Mindenki szeretne egészségesen és kiegyensúlyozottan élni, de a megvalósításhoz már több kell.
Mi segítünk, hogy az életmódváltás ne csak cél legyen, hanem valóság.

jannis-brandt-mmsQUgMLqUo-unsplash

Hormontípus meghatározás

Feltárjuk, hogy mely hormonok érintettek, erre pedig egyéni megoldási tervet dolgozunk ki, holisztikus szemléletmóddal: táplálkozás, mozgás, stresszkezelés, szemléletmód.

5 Quick Ways to Get Out of a Funk

Coaching

Mindenkinek vannak nehézségei, amivel nehezebben küzd meg, ami hatással van a mindennapokra és ezáltal az  életmódváltásra is. A coachingok célja az új rutinok kialakításnak segítése, a motiváció szinten tartása és az elakadások feloldása.

derick-mckinney-__QqvTI5Edc-unsplash

Hormon típusú edzésprogram

Mindenki egyedi, a különböző hormontípusok számára más lesz a hatékony mozgásforma.  Az egyéni felmérés alapján állítunk össze egy speciális 6 hetes online edzéstervet, amely támogatja a hormonális harmónia kialakítását.

Kezd el most az életmód váltást a HormonBalance-al

Hormon Harmónia

A hormonrendszerünk olyan, mint egy tökéletesen működő zenekar, sokféle hangszerrel és zenésszel és persze egy karmesterrel. Ha csak egy hangszer nem szól megfelelően, a harmónia eltűnik. Pontosan így működik a hormonrendszerünk is, tökéletes összehangoltságra van szükség egy egészséges támogatáshoz. Programunk során segítünk az egyéni hormonális harmónia visszanyerésében és coaching segítségével mentálisan is támogatunk, hogy a kiváltó okokat is felderítsük és megszüntessük. Már ez hatalmas változást tud eredményezni, de mi még pluszba adunk hozzá egy 6 hetes személyre szabott edzéstervet, így teljes összhangba kerül a tested és lelked.

Milyen problémáknál segít?

Egy hormon felborulása hatással van a többi hormon működésére is, így nagyon széles körű problémával keresnek meg minket pácienseink. 

Legjellemzőbb problémák:

Hormontípus meghatározás & bio-individualitás

Programunk két fő alappillére az egyediség (bio-individualitás) és a domináns hormon feltérképezése. 

Mindenki különböző, eltérő problémákkal, életkörülményekkel és eltérő domináns hormontermelő miriggyel. Ebből fakad, hogy más és más az optimális étrend és más megközelítés szükséges mindenkihez. Bizonyos tápanyagok, élethelyzetek serkentik az adott hormontermelő mirigy működését, így túlfogyasztás esetén könnyen kibillenhetünk a hormonális egyensúlyunkból. A felborult egyensúlyi állapotot, a megfelelő táplálék összetételének beállításával és támogató programokkal helyre tudjuk hozni, ebben segít a program.

Stresszkezelési technikák.

Természetes étrend kiegészítők.

Anyagcsere típus meghatározása.

Kiegészítő támogató programok.

Hormontípus meghatározása.

Recept javaslatok.

Coaching

Az élet egy kihívásokkal teli utazás, amely során számtalan nehézséget kell leküzdenünk, akár stresszel, akár életmódváltással kapcsolatosak. Azonban nem kell mindezt egyedül megtennünk. A coaching olyan erőteljes eszköz, amely segít nekünk a stressz kezelésében, és motivációt és támogatást nyújt az életmódváltás nehezebb pillanataiban. A coaching nem pusztán tanácsadás vagy utasítások adása. Ez egy partnerségi kapcsolat, ahol a coach segít felfedezni a belső erőforrásokat, és támogatja a fejlődést. Az egyéni igényekre szabott megközelítés segít megtalálni azokat a módszereket, amelyek a legjobban működnek az adott személy számára.

A stressz mindennapi kihívások, munkahelyi nyomás, párkapcsolati problémák vagy egészségügyi aggodalmak miatt gyakran belép az életünkbe. A coaching folyamat során segítünk azonosítani, megérteni a stressz forrásaidat, illetve, hogy hogyan és miért reagálunk rá. Ezt ismerve már könnyebb hatékony stratégiákat kialakítani a stresszkezelésre. 

Az életmódváltás gyakran hosszú és küzdelmes folyamat. Az új, egészséges szokások kialakítása nem mindig könnyű, és sokszor elveszíthetjük a motivációt. A coaching alatt segítünk megfogalmazni a célokat, és megtervezzük hogyan érdemes lépésről lépésre elérni azokat. Támogatunk, hogy megtaláljuk azokat az apró, de hatékony lépéseket, amelyek segítenek elérni a kitűzött célokat. Emellett inspirálunk, és segítünk fenntartani a hosszú távú elkötelezettséget az életmódváltás iránt.

Hormon típusú edzésprogram

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mit kap?

Mit kap?

Mit kap?

Mit kap?

bewakoof-com-official-mtOMSpOWxRI-unsplash

Rólunk

Elvünk, a folyamatos tanulás, állandó fejlesztés: új módszerekkel, elvrendszerekkel bővítjük a mozgásterápiás lehetőségeinket. Mindezek által ügyfeleink számára, komplex megoldásokat tudunk biztosítani.

351140404_6285446671547387_7886798498055319417_n

Miasnikov Mónika

HEalth coach

Okleveles health coachként és egészségszervezőként a fő célom, hogy segítsem az embereket az egészséges és élhető életmód kialakításában. Ebben nyújtok támogatást 15 éves tapasztalattal és a health coaching segítségével, amely során edukációs jelleggel, tudományos tényekre alapozva tanuljuk meg, hogyan veheti mindenki a saját kezébe az élete irányítását, hogyan előzheti meg a betegségeket és maradhat fit, fiatalos és lendületes egészen idős koráig.

Emese_NBg

Rehlingné kolláth emese

LIFE & Business coach

Okleveles Business- és Life coach-ként segítek másoknak a mentális fejlődésben, hogy kibontakoztathassák potenciáljukat. Pályafutásomat marketingesként kezdtem, majd váltottam Business- és Life coachra. Multinacionális cégeknél és kisvállalkozásoknál is szerzett tapasztalataim során rájöttem, hogy az emberekbe befektetett idő és energia mindig megtérül. Misszióm, hogy támogassam az embereket a saját képességeik felfedezésében, céljaik kitűzésében és azok elérésében.

885579_514186945402128_6535394910961079353_o

Miasnikov Tímea​

mozgásterapeuta

A Semmelweis Egyetemen szerzett diplomám után, számos amerikai képzést végeztem el annak érdekében, hogy pácienseimet teljeskörűen tudjam felmérni, célzott egyénre szabott terápiát tudjak számukra kidolgozni, személyi foglalkozások keretében végezve. Az innovatív eljárások megiserése után dolgoztam ki speciális otthoni mozgásprogramjainkat.

Post graduális képzéseim: Balance Body University, Harward Medicine University, Worksite International Ergonomics. Diagnosztikai eljárások: SFMA, FMS, Y- Balance, Anatomy Trains.

Hormon Balance Pro - Hogyan is működik?

A Hormon Balance programunkban 3 különböző területről érkező szakember foglalkozik veled.

Az első két, online alkalom a Hormon Egyensúly Health Coachunkkal találkozol, a következő 5 alkalommal pedig Life Coachunk segít abban, hogy szokássá alakuljon az új életmódod, így hosszútávon is sikeres maradjon a változás.

Menetrend

 1. Első találkozás (online): feltárjuk, hogy mely hormon, vagy hormonok érintettek és milyen megközelítéssel érdemes haladni.
 2. A második alkalom (online): elkészül a részletes riportod, értékeléssel és megoldási javaslatokkal, ezeket részletesen átbeszélünk a konzultáció során. 
  1. Itt megkapod, hogy mit, mikor és hogyan érdemes táplálkoznod.
  2. A mozgásterapeutánk is elkészül a számodra javasolt mozgásprogrammal, amelyhez egy online fiókot kapsz. Itt 6 héten keresztül eléred a számodra összeállított mozgásprogramot.
  3. Amennyiben szükséges kiegészítő életmód javaslatokat is itt kapsz (alvás, stresszkezelés stb.)

3-7. alkalom: Life Coach szakemberünk nyújt támogatás személyes vagy online találkozók során, és segít abban, hogy a mindennapokba is beépüljenek a szokások.

Kiegészítő lehetőségek: amennyiben elakadtál, további támogatásra van szükséged Hormon Egészség Tanácsadónk, Life Coach Tanácsadónk és Mozgásterapeutánk is rendelkezésedre áll 1-1 kiegészítő konzultációra.

Mennyibe kerül

7 x 60 perc konzultáció + 6 hetes személyre szabott edzésprogram

Válaszd ki, hogy SZÁMODRA melyik a legkomfortosabb az online vagy a személyes program!

HormonBalance Program Pro ONLINE

195.00 Ft
 • 1x 60 perces hormon feltárás
 • 1x 60 perces hormon elemzés részletes riportod, értékeléssel és megoldási javaslatok
 • 5x 60 perces online coach konzultáció
 • 6 hetes személyre szabott online edzésprogram

HormonBalance Program Pro

212.500 Ft
 • 1x 60 perces hormon feltárás
 • 1x 60 perces hormon elemzés részletes riportod, értékeléssel és megoldási javaslatok
 • 5x 60 perces SZEMÉLYES coach konzultáció
 • 6 hetes személyre szabott online edzésprogram

GYIK

Gyakran felmerülő kérdéseink

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KAPCSOLAT

BÁRMELY KÉRDÉS ESETÉN KERESS MINKET BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEK EGYIKÉN!

Elérhetőségeink

Social media

Küldj nekünk üzenetet