Digitális detox

Digitális detox: mi is ez, és milyen előnyei vannak?

A digitális detox javítja az alvásminőséget, az agyi működést, a koncentrációt és a mentális jóllétet. Célunk, hogy megteremtsük számotokra azt a helyet, feltételeket és mentalitást, ami segítségével 4 napig kiszakadva az értesítések, telefonhívások és social media világának hatásából újból felfedezhetitek milyen a feltöltődés “old-school” módon! 

Mi az a digitális detox?

A digitális detox vagy közösségi média-detox egy olyan időszak, amikor tudatosan szünetet tartasz a digitális eszközöktől, mint például az okostelefonok vagy laptopok.

A digitális eszközök és a social media felületek függőséget okoznak, elterelik a figyelmünket, felborítják a hormonháztartásunkat és leterhelik az agyunkat. A készülékeitek kikapcsolásával új tapasztalatokra tehettek szert, mint például MILYEN:

A kikapcsolódás egy új szintje

Az elmúlt 20 évbe annyira részünkké vált a telefonunk, hogy most már szinte mindenhová magunkkal visszük. Az életünk része és néha el sem tudjuk képzelni milyen nélküle, ugye? Mi most megmutatjuk a Suttogó vendégházban, hogyan kell részese lenni a Digitális detox-nak! Olyan új élményekben lesz részetek, amit sose gondoltatok volna. Tapasztalni fogjátok, hogy 4 nap mobil nélkül mit eredményez mint mentálisan, mind fizikálisan! A nyugodtság egy teljesen új szintjét fogjátok megismerni!

Mindenkiben felmerülő kérdések​

Ennek nagyon egyszerű oka van. 🙂 Körülbelül a második napra fogjátok megszokni az új helyzetet és igazán átadni magatokat az élménynek, hogy JELEN vagytok! Ez most arról szól, hogy visszaemlékezzünk és újra megtanuljuk, hogy van élet a telefonokon túl is!

Természetesen! Nagy örömünkre szolgál, ha szeretnétek tényleg megtalálni Önmagatokat!

Javasoljuk, hogy kapcsold ki és zárd el a telefonodat, hogy igazán ki tudj lépni a mindennapokból, de természetesen ez teljesen a te döntésed. A kulcsot egy zárt borítékban adjuk át, így ha úgy érzed, hogy fel szeretnéd oldani, mindig van lehetőséged rá.

Mindazonáltal erősen ajánljuk, hogy élvezd ki teljes egészében ezt az időt anélkül, hogy a mindennapi zavaró tényezőkkel, bosszantó e-mailekkel és a közösségi média végtelen görgetésével foglalkoznál. A tested és az agyad is hálás lesz érte!

A Suttogó vendégházba a Digitális detox Box-ba be lesz készítve egy „buta” telefon pont az ilyen helyzetekhez. Tehát ha bármikor kapcsolatba kell lépnetek velünk vagy szeretnétek, hogy a család/barátok elérhessétek, akkor mielőtt elkezditek a Suttogóban a Digitális detox elvonulásotokat osszátok meg velük a „buta” telefon telefonszámát, hogy kapcsolatba tudjanak lépni veletek.
A Digitális detox részeként kapni fogtok egy programfüzetet és minden programhoz lesz egy térkép is, hogy oda találjatok!
Amennyiben a programokon kívül mennétek el valahova és esetleg nem találjátok, akkor jöhet a jól bevállt old school módszer: Kérdezzetek meg valakit, biztos szívesen segítenek! De néha egy kis eltévedés is izgalmas lehet! 😉
Alap járaton van wifi a házban, de a Digitális detox ideje alatt kikapcsoljuk, hogy ne legyen kísértés.
A Suttogó Digitális detox csomag egy plusz szolgáltatás, mely tartalmazza az alábbiakat:
 • Digitális detox Box-ban találtok,
  • Egy Digitális detox guide, amiben javaslatot adunk, mire érdemes figyelni az ittlétetek alatt, hogy teljesen jelenben tudjatok lenni.
  • Egy „buta” telefon
  • Egy instant fényképezőgép 10 db filmmel
  • Egy boríték, amiben a Digitális detox Box kulcsa van, amivel ki tudjátok nyitni a Box-ot
 • Digitális detox Programfüzet,
  • melybe összegyűjtöttünk különböző program ötletek, amiből nyugodtan tudtok választani kedvetekre. Vannak benne sétálós, túrázós, városnézős, kalandosabb programok. Mindegyik mellé van egy térkép is csatolva, hogy tudjátok merre induljatok. Megtalálható benne étterem lista és beleírtuk a fontosabb telefonszámok is.
 • Társasjátékok, könyvek, kártyák is várnak benneteket bekészítve, hogy unalomnak ne legyen helye!
 • Facebook/Instagram poszt,
  • a foglalásnál elküldünk egy előre készített képet, ami arról szól, hogy kedves ismerősök, most elvonulunk pár napra egy kis Digitális detoxra, kérlek ne keressetek minket. Így ezzel sem kell foglalkoznotok, csak kiposztolni, ha szeretnétek.

Természetesen. A Digitális detox egy plusz program azok számára, akik szeretnének visszakerülni önmagukhoz vagy a párjukhoz. A Digitális detoxot a rendelésnél kell kipipálni, ugyan úgy, mint a többi szolgáltatást.

Igen, kifejezetten jó kombináció, ha a párotokkal jönnétek!

A Digitális detox ára 25.000 Ft

Minimalist Neutral Free Guide Lead Magnet Tablet Mockup Instagram Post

Se telefon, Se wifi, nincs véget nem érő görgetés

A foglalásnál tudjátok igényelni, hogy szeretnétek-e a csomagot. Ha igen, akkor a lentebb található megrendelő formot töltsétek ki és küldjétek el nekünk. A többi már a helyszínen vár benneteket!

Amikor megérkeztek, már ott fog várni Titeket a csomag. Találtok benne egy leírást minden feladatról, egyes feladatokhoz eszközöket is.

FONTOS!

Semmi se kötelező! 🙂 Ugyan van egy javaslat, hogy az egyes feladatokkal mikor érdemes foglalkozni, de ez Rólatok szól, a Ti pihenésetektől, így rajtatok múlik, hogy éppen mikor mihez lesz kedvetek.

Gyakori kérdések

NEM! Mivel egy terápia szigorú keretek között, szakmai moderátor közreműködésével zajlik.

A Párkapcsolati kalandtúra egy szakmai szempontok szerint összeállított, ön-, és párkapcsolatismereti utazás, ami a szürke hétköznapi, rutinszerű interakciótokat rázza fel kreatív módon. Ráadásul emeli az egymás iránti bizalmi, érzelmi, és kognitív elköteleződést is!

Természetesen igen. A Párkapcsolati kalandtúra csomag opcionális. Olyan, mint egy bekészítés, csak ebben az esetben egy speciális csomagot készítünk be az érkezésetekre.

Szeretnétek hamarabb elindítani a pihenést?

 • Mint a legtöbb szálláshelyen, nálunk is 15.00-19.00 óra között lehet elfoglalni a Suttogót.
 • Korábbi érkezés – Early Check-In feláras szolgáltatás: Early Check-In szolgáltatásunk keretén belül, akár már reggel 11 órakor átvehetitek a kulcsot!

A szolgáltatás foglaltság függvényében vehető igénybe.

Mindig a távozás a legszomorúbb pillanata a szabadságnak. Ráadásul sokszor az is rátesz egy lapáttal, hogy a hazamenetel napján sokkal korábban kell kelni, mint az elmúlt pár napban és sietve bepakolni.

A Suttogót reggel 8.00-10.00 óra között kell elhagyni, hogy a következő vendégek érkezésére tökéletesen fel tudjunk készülni.

Ha nem szeretnétek korán kipattanni az ágyból, akkor élhettek a későbbi távozás, vagyis a Late CheckOut feláras szolgáltatásunkkal, így egészen 14 óráig élvezhetitek a pihenést.

A szolgáltatás foglaltság függvényében vehető igénybe.

Sok szállással ellentétben, nálunk okkal nincs TV. Mi hiszünk a minőségi időben, így szeretnénk, hogy a nálunk töltött idő alatt egymással foglalkozzatok vagy választhattok könyveket amiket bekészítettünk.

Ezen kívül, kérhettek a foglalásnál Párkapcsolati kalandtúra csomagot, ami biztos programot biztosít majd nektek!

Sajnos nem tudunk kedvenceket vendégül látni.

Az érkezés napján 15.00-19.00 óra között lehet elfoglalni a Suttogót.

A távozási napon 10.00 óráig kell elhagyni a szállást, hogy a következő érkező vendégek részére is biztosítani tudjuk a megfelelően előkészített szállást.

Korábbi érkezés/távozás – Early Check-In/Out feláras szolgáltatás. Kérjük ez esetben vedd fel velünk a kapcsolatot.

Amennyiben szeretnétek, hogy mindenképpen legyen személyesen valaki az érkezés/távozás alkalmával, kérjük előre jelezzétek, mivel nem a környéken lakunk.

Előfordulhat, hogy a navigáció rossz irányba visz, ezért készítettünk egy térképet aminek segítségével könnyedén megtaláljátok a Suttogót. Foglalás esetén, ezt a térképet a visszaigazoló e-mailben is megküldjük.

Kattints ide: Térkép

Amennyiben szeretnétek 1 éjszakára időpontot foglalni, felár és szabad kapacitás ellenében van rá lehetőség, de ilyen esetben mindig egyeztetés szükséges az elérhetőségeink egyikén.

Minden vendégünk részére biztosított az ingyenes parkolási lehetőség a ház előtti saját parkolóban.

Igen, OTP SZÉP kártyával lehet fizetni.

Igen a házban törölköző várja a vendégeinket, de mellette hajszárító, tusfürdő és sampon is be van készítve.