Csomagok

Csomagok

Kaland. Kihívás. Izgalom

Számtalan hely van Magyarországon, ahová elmehetünk a párunkkal és sokszor mi se tudjuk mi lenne az, ami különleges, kiszakít a mindennapi mókuskerékből, de mégis élményt ad.

Szerettünk volna a vendégeinknek egy olyan lehetőséget biztosítani, ami Magyarországon egyedülálló. Egy olyan különleges élményt adni, ami nem csak az itt töltött pár napra lesz izgalmas, hanem meghatározhatja a kapcsolat minőségét az év hátralévő részében is.

 

Ezért hoztuk létre a Párkapcsolati kaland túra csomagokat, amik egy profi coachok és szakértők által kidolgozott módszer, érdekes feladatokkal, kihívással és izgalommal. Mivel egy párkapcsolat életciklusában más és más helyzetek a mérvadóak, emiatt 3 csomagot hoztunk létre az alapján, hogy milyen régen van együtt a pár. Persze lehetett volna bonyolítani, de ezzel a választást is szerettük volna egyszerűsíteni.

Minimalist Neutral Free Guide Lead Magnet Tablet Mockup Instagram Post

Hogyan is néz ki egy Párkapcsolati kaland túra csomag?

A foglalásnál tudjátok igényelni, hogy szeretnétek-e Párkapcsolati kaland túra csomagot. Ha igen, akkor válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbbet és küldjétek el nekünk és a többi már a helyszínen vár benneteket!

Amikor megérkeztek, már ott fog várni Titeket a csomag. Találtok benne egy leírást minden feladatról, egyes feladatokhoz eszközöket, illetve használhatjátok nyugodtan a kihelyezett tabletet, ha online szeretnétek letölteni a guide-ot.

FONTOS!

Semmi se kötelező! 🙂 Bár van egy javaslat, hogy az egyes feladatokkal mikor érdemes foglalkozni, de ez Rólatok szól, a Ti pihenésetektől, így rajtatok múlik, mikor mihez lesz kedvetek. A munkafüzetet hazavihetitek, így ha úgy van, majd otthon befejezitek!

Romantikus túra párkapcsolati csomag

Még a kapcsolat elején vagytok és szeretnétek hosszú közös jövőt. Kíváncsiak vagytok és nyitottak arra, hogy jobban megismerjétek egymást az átlagtól kicsit eltérőbb módon.

Mount Everest túra csomag

Már sokat tudtok egymásról, de a hétköznapok darájában vagy a gyerekek mellett egy minőségi kikapcsolódásra vágytok, ahol visszahozhatjátok a kezdeti izgalmakat.

Párkapcsolati labirintus csomag

Úgy érzitek, mintha egy labirintusba lennétek, ahol hol közelebb, hol távolabb vagytok egymástól és szeretnétek végre egy ösvényen haladni az úton.

Romantikus túra párkapcsolati csomag

Egy ház akkor lesz hosszútávú és ellenálló bármilyen külső hatásnak, ha az alapok stabilak. Viszont a párkapcsolati alapok megteremtését nem tanítják az iskolában, így sokszor nehéz tudni milyen összetevők kellenek egy kiegyensúlyozott, stabil kapcsolathoz. Mi most ebben adunk támpontokat és gyakorlati módon fedezhetitek fel lépésről lépésre, hogy milyen sokat ad, ha az bizonyos közös alap jó rendesen be van betonozva.

Kiknek ajánljuk ezt a csomag?

Témák, amiket érinteni fogtok

Az első pár év legtöbbször a kibontakozás éve. Elkezdjük megismerni a másikat, sok az izgalom és az újdonság. Ebben a szakaszban megismerhetjük magunkat, hogy hogyan működünk jól egy kapcsolatban és a bizalom is itt kezd el kialakulni. Bár ez egy csodás szakasz, néha azért jól jönne egy kis sugó, hogy adott helyzetben mit kellene csinálni, nem?

Pár kérdés a sok közül, amire választ kaphattok:

  • Milyennek lát a másik?
  • Mindig megértitek egymást? Ha nem, akkor tudjátok miért?
  • Vajon külön vagy közös kasszán legyünk?
  • A kettős mérce mennyire van jelen a kapcsolatunkban?
  • Féltékenység mennyire befolyásolja a kapcsolatot?

Csomag megrendelése

Kérjük válaszd ki, hogy mely csomagot szeretnéd.

Mount Everest túra csomag

Minden kapcsolat igazából egy hosszú izgalmas kaland. Olyan, mint egy túra fel a Mount Everestre. Nem mindenkinek adatik meg, hogy feljusson a csúcsra, csak azoknak, akik tudják, hogy egy ilyen sikerért tenni kell. Ahogy egy Mount Everest túrán is vannak táborok, ahol fel lehet készülni a túra következő szakaszra, úgy egy kapcsolatban is vannak szakaszok, amiket sikeresen és élvezettel teljesíthetünk, ha felkészültek vagyunk. Mi segítünk, hogy minden bekerülhessen az útra szánt hátizsákba, hogy az út szépségeire tudjatok koncentrálni.

Kinek ajánljuk ezt a csomag?

Témák, mit érinteni fogtok

A munka-magánélet egyensúly nagyon kedvelt téma, mégis kevés ember tudja tényleg megteremteni ezt az állapotot. Rengeteg a nyomás egy családon és olyan jó lenne, ha nem csak azt az évi 1-2 hét nyaralás lenne, amikor valhogyan fel kellene tölteni magunkat egész évre. Szerintem mindenki tudja, hogy mennyi ideig tart a szabadság okozta feltöltődés, így most olyan utakra viszünk el titeket, ahol megtalálhatjátok a feltöltődéshez szükséges elikszírt.

Párkapcsolati labirintus csomag

Egy kapcsolat sokszor egy labirintus, amiben könnyű elveszni. Sokszor elvárjuk a másiktól, hogy tudja mire vágyunk, de ha magunkba nézünk, akkor kiderülhet, hogy mi se igazán tudjuk mit szeretnénk. Vannak időszakok, amikor a Menj vissza a START mezőre segít, hogy egy kicsit külső szemmel megvizsgáld a kapcsolatot, hogy mi az ami hiányzik, hogy gördülékenyen menjen a kapcsolat a maga kis medrében. Szeretnénk segíteni ebben, hogy adunk egy kis térképet a labirintushoz.

Kiknek ajánljuk ezt a csomag?

Mit tartalmaz a csomag?

Amikor egy ideje együtt vagyunk valakivel, akkor sajnos hajlamosakká válunk rutinból csinálni mindent. Mindenkiben ott van a változás képessége és ha szeretnétek kicsit kimozdulni abból, hogy a párod ne csak a „szobatársad” legyen, akkor számodra nagyon sok felismerést és izgalmat fog tartogatni ez a csomag.

Csomag megrendelése

Kérjük válaszd ki, hogy mely csomagot szeretnéd.

Szeretsz biztosra menni?

30 napos 100%-os elégedettségi garancia

Számunkra a legfontosabb, hogy Számotokra olyan anyagokat és feladatokat biztosítsunk, amiknél azt érzitek, hogy sokszorosan megtérülő befektetés.

Ha úgy érzitek, hogy nem vagy elégedett a program minőségével, kérlek jelezd a info@suttogovendeghaz.hu e-mail címen a vásárlás utáni 30 napon belül.

Első körben szeretnénk az esetlegesen felmerülő kérdéseket megválaszolni, vagy orvosolni a problémát, de ha ennek ellenére is ragaszkodsz a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen visszautalásra kerül a pénzed 100%-ban.